Prima lectie de matematica NUNERELE NATURALE

Ce sunt numerele naturale?

 

2 Comments

Click here to post a comment

  • Dragi profesori in clasa intai se invata scrisul si cititul si nu matematica,chiar dumneavoastra in clasa intai ati putut aduna,nu cred,asa cred ca sunteti batuti in cap cei de la ministerul invatamantului,din cauza voastra sunt atati analfabeti la scoala si la,guvern!

    • Bună ziua, aveti dreptate Adunarea este o operație aritmetică elementară, dar poate fi considerată baza matematicii. Cred însă că puneți prea mult accent pe semantică fără ca dumneavoastră să o respectați. La clasele primare sunt învățători nu profesori cum ați indicat dumneavoastră. Faptul că in guvern și parlament sunt mulți analfabeți este un adevăr de care suntem cu toții vinovați. Cei care au mers la vot deopotrivă cu cei care au stat acasă.

      Site-urile lectiidematematica.ro si profademate.ro sunt rezultatul unui efort realizat de o firma de productie video, privată, si o doamnă învățător, extraordinara, care au dorit să ofere tuturor copiilor o șansă în plus pentru a înțelege tainele matematicii. Site-urile respective NU au legatură directă sau indirectă cu niciun minister.

      Sper ca ne-am facut înțeleși iar daca în continuare considerați că suntem “bătuți în cap”, vă rog, să ne scuzați impertinența de a realiza ceva, gratuit, pentru toți copiii.